سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش سه گونه است: کتابی گویا و سنّتی دیرینه و«نمی دانم»[=اقراربه نادانی] . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :25
بازدید دیروز :10
کل بازدید :6848
تعداد کل یاداشته ها : 21
04/2/13
7:4 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
آریان گوهر رخشان[2]
شرکت آریان گوهر رخشان از ابتدای دهه 90 با سه هدف کلی پا به دنیای گوهرها گذاشته است. از آنجا که صنعت طلا و جواهر علی‌ رغم گستردگی، سالیانی است که در زمینه سنگ های قیمتی فقط به عنوان مصرفه کننده ظاهر شده است؛ ما را بر آن داشت تا بتوانیم در این راستا گام برداریم. گام اول تولید علم در این زمینه بوده است. آریان گوهر رخشان، با آموزش دوره های مختلف گوهرتراشی و گوهرشناسی و بومی سازی این رشته در ایران از یک سو و از طرف دیگر با ترجمه کتب علمی، بازنویسی مقالات خارجی و راه اندازی حرفه ای ترین سایت در فضای اینترنتی گام موثری برداشته است. گام دوم حمایت از صنعت نوپای گوهرها در ایران بوده است. شرکت آرگو تصمیم دارد با عنایت خدای متعال و تلاش مضاعف، این صنعت نوظهور را به نقطه ای برساند تا نه تنها نیاز داخلی کشور عزیزمان ایران را برآورده کرده، بلکه انگیزه ای در صادرات محصولات تولید شده توسط هنرمندان ایرانی را ایجاد نماید. در این راستا علاوه بر واردات انواع دستگاه های جواهرتراشی و جواهرشناسی به جهت بومی سازی این صنعت و جلوگیری از خروج ارز، اقدام به ساخت انواع لوازم و تجهیزات فست، فانتزی، برش، پولیش، انبوه تراشی و نیز گوهرشناسی کرده است. همچنین با بهره گیری از دانش ایرانی، اقدام به ساخت دستاوردهای جدیدی در این علم نموده است. گام سوم ایجاد اشتغال می باشد که در واقع نوک پیکان و انگیزه اصلی برای ورود به این صنعت است. شرکت آریان گوهر رخشان با ایجاد بستر مناسبی در این راستا، از تمام توان و پتانسیل خود استفاده کرده است. لذا علاوه بر به کار گیری فارغ التحصیلان کارآزموده و خبره خود در این زمینه، با ایجاد کارگاههای گوهرتراشی، گوهر شناسی و ساخت و طراحی جواهرات در شهرهای مختلف ایران گام موثری در این زمنیه برداشته است. همچنین بر این باوریم که به جهت ناشناخته بودن انواع معادن سنگ های قیمتی در ایران می توان با جدیت بحث اکتشاف، استخراج و فرآوری سنگ های قیمتی را در این مرز بوم پی گیری نمود و از این جهت به بالندگی رسید.

خبر مایه
عناوین یادداشتهای وبلاگ
تراش Table Cut عناوین یادداشتها[1]

 

Old European Cut

برش موسوم به روش سنتی اروپایی (Old European Cut) که دارای تعداد زیادی سطح کوچک است پایه برش مشهور Round Brilliant محسوب می شود. این نوع تراش در قرن هیجدهم بسیار پرکاربرد بوده است تا جایی که در سال 1919 بهترین برش الماس محسوب می شد و به طور معمول در تمام عتیقه فروشی ها می توان جواهری را یافت که دارای این نوع تراش باشد.

تراش Old European Cut با توجه به ویژگی های الماس و با اندازه گیری های دقیق بوجود آمده است تا حداکثر میزان درخشندگی را برای الماس بوجود بیاورد. این تراش قبل از بوجود آمدن اره الماس مورد استفاده طراحی شده و تماماً با دست تراشیده می شده است. Pavilion این تراش بسیار بلند است و تاج (Crown)بزرگی دارد. 

Open Culet

یکی از مهمترین ویژگی های این تراش وجود Culet باز (Open Culet) است که باعث می شود سنگ در زیر نور شمع بسیار زیباتر به نظر آید و نور در آن بچرخد، ولی در زیر نور لامپ open Culet به شکل سوراخی بر روی گوهر به نظر می رسد که چندان دلچسب نیست. این نوع تراش مانند تراش Old Mine Cut رنگ واقعی سنگ را تا حدی پنهان می نماید و به دلیل چرخش نور، سنگ را روشن تر جلوه می دهد.

اگر شما هم به گوهرشناسی و جواهرتراشی علاقه دارید می توانید از از کلاس های آموزشی و دستگاه های جواهرشناسی و گوهرتراشی شرکت آرگو استفاده کنید.